TheClayPlay værkstedsbutik er åben hver torsdag 9.00 - 18.00       Adr. TheClayPlay,  Agtoftsvej 7 C, 6400 Sønderborg

Vinkrus (PREORDER)

580,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: Bb58

Her ser du et håndlavet keramik vinkrus i stribede pastelfarver fra TheClayPlay. 

Vinkruset har en fin rummelig form, som gør kruset nemt at holde på og drikke af 

Der kan være 25 ml vin /væske i vinkruset. 

Vinkruset måler: dia ca. 8 cm. Højde er 14-16 cm. Foden måler ca. 7 cm i dia.

Hvert vinkrus varierer og kan hælde lidt til en side. Det giver et levende og meget personlig oplevelse når man serverer vin i vores vinkrus.

Tåler opvaskemaskine. 

1
+
Tilføj til kurv

Skønt keramik vinkrus i flotte pastelfarver. Pynt dit hjem med dette håndlavede unikke vinkrus fra TheClayPlay eller giv det i gave til nogle du har kær.

♥ Vi er stolte af at alt keramik i TheClayPlay er håndlavet i Sønderborg og er derfor 100% danskproduceret. 

♥ Vinkruset tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler ikke mikroovn. Alle vores glasurer til vinkrus er velegnet til fødevarer. 

♥ Håndlavet keramik er skrøbeligt og keramik er derfor ikke omfattet af reklamationsret. Skår, revner, hanke er eget ansvar når varen er taget i brug. 

♥ PREORDER. Hvad mener vi med PREORDER ?

Det betyder at du kan bestille et stykke keramik magen til det stykke keramik som du ser på fotos. Det betyder at så snart vi modtager din ordre går igang med at forme og glasere din ordre. Hele processen tager 1-2 uger hvorefter vi sender dig din ordre. Vi syntes det giver god mening med PREORDER da vi på vores værksted kan mindske vores energiforbrug og forhåbentlig arbejde mere effektivt. Vi mindsker spild da vi ikke producerer keramik i overflod, men faktisk kun det der bliver solgt.

Da alt er håndlavet af flere keramikere ( +værksteds prinser og prinsesser ;) vil dit stykke keramik variere en lille smule fra det keramik du ser på fotoet. Du kan stole på at vi vil gøre vores bedste for at ramme farver og udtryk så tæt på som muligt.

♥ THECLAYPLAY RETAINS ALL COPYRIGHTS©. PLEASE DO NOT COPY OR REPRODUCE ANY OF THE IMAGES IN ANY WAY WITHOUT PERMISSION.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare