Splash lysestage

120,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Dette er en 2. Sorterings lysestage fra en glasur test eller en misfit lysestage med små fejl i glasur eller bund. Men ellers er det en skøn design keramik lysestage som man sagtens kan bruge.

Denne lysestage er klar til at blive sendt og du vil modtage nøjagtig den lysetage som du ser på disse fotos.     ( Bemærk at evt. stearinlys ikke er inkluderet )

Solid lysestage.

Denne lysetage måler: H. 4 cm. Bund dia: 8 cm. Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

TheClayPlay handler om sjov hverdagskeramik med skønne pastel glasurer og højt-til-loftet formgivning. Vi insisterer på at hvert stykke keramik skal være lige så personligt og vedkommende som os mennesker.

Vi har kærlighed og blik for det design der er helt særligt og skævt og vi håber du vil være med på vores keramikrejse.  

Find os på Instagram eller Facebook for at følge med i dagligdagen i vores keramikværksted @TheClayPlay 

Alle lysestager er håndlavede og ikke 2 er ens. Glasuren er håndmalet på og disse forskelligheder er med til at gøre dit flag personligt. Vi gør os umage med at tage fotos så præcist som muligt, så du kan se hvordan lysestagen ser ud inden du køber det. 

Annemette Klit står bag designet på disse lysestager og producerer dem i dag i sit keramikværksted i Sønderborg. Værkstedet har åbent for besøg i værkstedshallen på Agtoftsvej 7C, 6400 Sønderborg alle torsdage 9- 18 eller efter aftale på mobil nr. : 22502466. 

     

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare