Verdens lande flag

fra kr. 495,-
Fragt omk. tillægges
Varenummer: Landeflag special

Her kan du bestille et landeflag. 

En helt særlig og personlig gave til 

Vælg mellem 3 størrelser: 20 cm. 25 cm eller 30 cm.

Skriv hvilket land du ønsker vi skal lave til dig i feltet. 

Produktions tiden er optil 5 uger.  Så bestil i rigtig god tid.

1
+
Tilføj til kurv

Skøn og populær gave til barnedåb og navnefester. Giv barnets helt eget særlige flag som kan følge med på alle fødselsdage langt ind i voksenalderen. 

Vi sender flaget i en kasse som samtidig kan bruges til opbevaring når flaget ikke bruges ( men mange mener nu at det er herligt at have stående fremme hele året ;)

Bemærk. Dette flag skal bestilles 5 uger inden forsendelse. Så du skal regne med at der kan gå op til en 5 ugers tid inden du modtager dit flag.

Et special fremstillet flag som dette kan ikke byttes.

Du kan også ønske farver og andet. Skriv gerne til os inden du bestiller så vi kan kommunikere om hvad dine ønsker er og hvad der teknisk kan lade sig gøre;) Vi er bestemt åbne, men der er jo begrænsninger :)

Alle flag er håndlavede med hvert deres særpræg. Fotos er kun vejledende men vi forsøger altid at lave et flag der minder om dem på fotos. Striberne kan flyde mere ud og danne udflydende pletter, flaget kan hælde lidt til en side og en farve nuance kan være anderledes.  Vores flag er herligt uperfekte og unikke med sin helt egen charme - ligesom os mennesker.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare