TheClayPlay værkstedsbutik er åben hver torsdag 9.00 - 18.00       Adr. TheClayPlay,  Agtoftsvej 7 C, 6400 Sønderborg

Keramikflag med plettet stang

295,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: Md98

Hej og velkommen! Her finder du de skønne skæve og farverige keramikflag fra TheClayPlay.  Dette søde flag er klar til at blive sendt og du vil modtage nøjagtig det flag som du ser på disse fotos. 


Dette flag måler: H. 18 cm. Bund dia: 7 cmGave indpakning
1
+
Tilføj til kurv

TheClayPlay handler om sjov hverdagskeramik med skønne, farverige glasurer og højt-til-loftet formgivning. Vi insisterer på at hvert stykke keramik skal være lige så personligt og vedkommende som os mennesker.

Vi har kærlighed og blik for det helt særlige og skæve og vi håber du vil være med på vores keramikrejse.  Alle flag er naturligvis håndlavede og håndglaserede i Sønderborg. Vi er stolte af at ægte mennesker her i Danmark har siddet med netop dette flag i hånden og tænkt over hvordan det kan blive helt særligt og skønt. Vi elsker rummelighed - det er for os typisk dansk. 

Find os på Instagram eller Facebook for at følge med i dagligdagen i vores keramikværksted @TheClayPlay 

Giv et flag i gave:
Keramikflagene er søde som barselsgaver til nyfødte, barnedåben, fødselsdage, jubilæum, værtinde eller som "bare fordi"-gave!

( Vi laver også specialflag. Der er flag med navn og fødselsdato eller dåbsdato i bunden af flaget. Du kan bestille disse navneflag under fanen "Navneflag".  Bemærk at produktions tiden er optil 4-5 uger på et navneflag).

Alle flag er håndlavet og hvert flag har sit eget udtryk, f.eks kan stangen hælde lidt til en side, det kan se ud som om, at det står i blæsevejr eller her fået en lille topmave. Glasuren er håndmalet på og små menneskelige skævheder er overalt på vores flag. Disse forskelligheder er med til at gøre dit flag personligt og er ikke at betragte som fejl. Vi gør os umage med at tage fotos så præcist som muligt, så du kan se hvordan flaget ser ud inden du køber det. 

Annemette Klit står bag designet på disse originale keramikflag.  Hun udviklede flagene i forbindelse med 100 års fejringen af genforeningen med Sønderjylland og producerer dem i dag i sit keramikværksted i Sønderborg. Værkstedet har åbent for besøg i værkstedshallen på Agtoftsvej 7C, 6400 Sønderborg alle torsdage 9- 18 eller efter aftale på mobil nr. : 22502466. 

     

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare