Keramik juletræ i skønne pastel glasurer

270,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Her er et klassisk ekesempl på utraditionel keramik. Et juletræ i pastelfarver.

Jeg syntes egentlig det fint kan bruges hele året rundt og ikke kun til jul ;)

Mål: h. 17cm 


1
+
Tilføj til kurv

Skønt keramik i pastelglasurer. Juletræet til personer der indimellem måske er liidt træt af alt det traditionelle julepynt ( jeg kender følelsen og det er derfor jeg lavede dette træ;) Nå men dette træ er derfor nok mest til dem der sætter pris på et utraditionelt juletræ.

Fint som en lille værtindegave eller til adventgave.

TheClayPlay handler om sjov hverdagskeramik med skønne, farverige glasurer og højt-til-loftet formgivning. Vi insisterer på at hvert stykke keramik skal være lige så personligt og vedkommende som os mennesker.

Vi har kærlighed og blik for det helt særlige og skæve og vi håber du vil være med på vores keramikrejse.  Al keramik er naturligvis håndlavede og håndglaserede i Sønderborg. 

 Find os på Instagram eller Facebook for at følge med i dagligdagen i vores keramikværksted @TheClayPlay 

 Alle træer er håndlavet og hvert træ har sit eget udtryk, f.eks kan træet hælde lidt til en side, det kan se ud som om, at det står i blæsevejr. Glasuren er håndmalet på og små menneskelige skævheder er overalt på vores flag. Disse forskelligheder er med til at gøre keramikken personlig og er ikke at betragte som fejl. Vi gør os umage med at tage fotos så præcist som muligt, så du kan se hvordan træet ser ud inden du køber det. 

 Annemette Klit står bag designet på disse originale keramik træer  Hun designede og udviklede træerne som modsvar til den traditionelle jul og producerer dem i dag i sit keramikværksted i Sønderborg. Værkstedet har åbent for besøg i værkstedshallen på Agtoftsvej 7C, 6400 Sønderborg alle torsdage 9- 18 eller efter aftale.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare