Gøglerflag med striber (PREORDER)

320,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1Fre-gøgl-preorder

Hej og velkommen til TheClayPlay Preorder! 

Her kan du bestille et af vores skønne skæve og farverige keramikflag fra TheClayPlay.  Du vil modtage et flag magen tilsom du ser på disse fotos. Så snart vi har modtaget din bestilling går vi igang med at lave det til dig. Produktionstiden er op til 2 uger.

Du må forvente at form på flag og farvetoner varierer en smule. Alt er jo håndlavet og et flag som dette skal igennem 3 brændinger i ovnen inden det er klar til at blive sendt til dig. Vi blander selv vores glasurer og også her kan farvetoner variere en smule. Vi kan dog garantere at dit flag vil være ligeså smukt og fint som det flag du ser på disse fotos og dit flag er håndlavet og unikt:)

Dette flag måler: Ca. H. 16 cm. Bund ca. dia: 6 cm. 

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

TheClayPlay handler om sjov hverdagskeramik med skønne, farverige glasurer og højt-til-loftet formgivning. Vi insisterer på at hvert stykke keramik skal være lige så personligt og vedkommende som os mennesker.

Vi har kærlighed og blik for det helt særlige og skæve og vi håber du vil være med på vores keramikrejse.  Alle flag er naturligvis håndlavede og håndglaserede i Sønderborg. Vi er stolte af at ægte mennesker her i Danmark har siddet med netop dette flag i hånden og tænkt over hvordan det kan blive helt særligt og skønt. Vi elsker rummelighed - det er for os typisk dansk. 

Find os på Instagram eller Facebook for at følge med i dagligdagen i vores keramikværksted @TheClayPlay 

Giv et flag i gave:
Keramikflagene er søde som barselsgaver til nyfødte, barnedåben, fødselsdage, jubilæum, værtinde eller som "bare fordi"-gave!

( Vi laver også specialflag. Der er flag med navn og fødselsdato eller dåbsdato i bunden af flaget. Du kan bestille disse navneflag under fanen "Navneflag".  Bemærk at produktions tiden er optil 4-5 uger på et navneflag).

Alle flag er håndlavet og hvert flag har sit eget udtryk, f.eks kan stangen hælde lidt til en side, det kan se ud som om, at det står i blæsevejr eller her fået en lille topmave. Glasuren er håndmalet på og små menneskelige skævheder er overalt på vores flag. Disse forskelligheder er med til at gøre dit flag personligt og er ikke at betragte som fejl. Vi gør os umage med at tage fotos så præcist som muligt, så du kan se hvordan flaget ser ud inden du køber det. 

Annemette Klit står bag designet på disse originale keramikflag.  Hun udviklede flagene i forbindelse med 100 års fejringen af genforeningen med Sønderjylland og producerer dem i dag i sit keramikværksted i Sønderborg. 


♥ PREORDER. Hvad mener vi med PREORDER ? 

Det betyder at du kan bestille et stykke keramik magen til det stykke keramik som du ser på fotos. Det betyder at så snart vi modtager din ordre går igang med at forme og glasere din ordre. Hele processen tager 1-2 uger hvorefter vi sender dig din ordre. Vi syntes det giver god mening med PREORDER da vi på vores værksted kan mindske vores energiforbrug og forhåbentlig arbejde mere effektivt. Vi mindsker spild da vi ikke producerer keramik i overflod, men faktisk kun det der bliver solgt. 

Da alt er håndlavet af flere keramikere ( +værksteds prinser og prinsesser ;) vil dit stykke keramik variere en lille smule fra det keramik du ser på fotoet. Du kan stole på at vi vil gøre vores bedste for at ramme farver og udtryk så tæt på som muligt.


     

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare