Danish/ French flag

195,00 kr.
Shipping costs are added
Item number: 19K

Hej og velkommen. Her finder du de skønne skæve og farverige keramikflag fra TheClayPlay.  Dette søde flag  er klar til at blive sendt og du vil modtage nøjagtig det flag som du ser på fotos. 

Dette flag måler: H. 9cm . Bund dia: 5 cm. Unfortunately, the item cannot be purchased, as there are no more in stock

TheClayPlay handler om sjov hverdags keramik med skønne farverige glasurer og højt til loftet formgivning. Vi insisterer på at hver stykke keramik skal være lige så personligt og vedkommende som os mennesker.

Vi har kærlighed og blik for det helt særlige og skæve og vi håber du vil være med på vores 'charme-keramik rejse'.  Alle flag er naturligvis håndlavede og håndglaserede. Ægte mennesker her i Danmark har siddet med netop dette flag i hånden og tænkt over hvordan det kan blive helt særligt og skønt. Vi arbejder gerne sammen med skæve profiler og er også selv lidt til en side;) Vi elsker rummelighed - det er for os typisk dansk:)

Giv et flag i gave:
Keramikflagene er søde som barselsgaver til nyfødte, barnedåben og fødselsdage.

( Vi laver også special flag. Der er flag med navn og fødselsdato eller dåbsdato i bunden af flaget. Du kan bestille disse navneflag under fanen Navneflag.  Bemærk at produktions tiden er optil 4-5 uger på et navneflag)


Alle flag er håndlavede og hvert flag har sit eget udtryk, f.eks kan stangen hælde lidt til en side eller det kan se ud som om at det står i blæsevejr eller her fået en lille topmave. Glasuret er håndmalet på og små menneskelige skævheder er overalt på vores flag. Disse forskelligheder er med til at gøre dit flag personligt og er ikke at betragte som fejl. Vi gør os umage med at tage fotos så præcist som muligt så du kan sehvordan flaget ser ud inden du køber det. Der findes kun et flag af hver slags og alle er unikke og håndlavede. Nogle flag minder selvfølgelig meget om hinanden, men er alligevel lidt forskellige.

Annemette Klit står bag designet på keramikflagene og var den første i Danmark til at producere disse skønne keramikflag. Hun udviklede flagene i forbindelse med 100 års fejringen af genforeningen med Sønderjylland og producerer dem idag i på sit keramikværksted i Sønderborg. Værkstedet har åbent for besøg i værkstedshallen på Agtoftsvej 7C, 6400 Sønderborg alle torsdage 9- 18 eller efter aftale på mobil nr. : 22502466

     

Customer reviews
Be the first to review this item